Ρονάλντο: Το like της αδελφής του σε ανάρτηση που άναψε «φωτιές» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Το like της αδελφής του σε ανάρτηση που άναψε «φωτιές» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε να αναστατώσει την κατάσταση για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, όταν ένας παίκτης σκέφτεται την αποχώρηση του από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, μια κίνηση του οικογενειακού του κύκλου μπορεί να δείξει την επιλογή την οποία θα επιλέξει.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε like σε μία δημοσίευση που ναι μεν δεν υπάρχει, πλέον, στο διαδίκτυο, ωστόσο υποστήριζε ανοικτά την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ από τους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση ανέφερε ότι «είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτή την κατάσταση με αυτήν την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα είμαστε χωρίς θέση στο Champions League. Ο Κριστιάνο δεν χρειάζεται να μείνει ως απόδειξη αγάπης για τον σύλλογο, η μεγαλύτερη απόδειξη ήταν ότι επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας επίσης πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι με σαφώς ανώτερη ομάδα και προπονητή. Ο Κριστιάνο πρέπει να σκεφτεί τον εαυτό του τώρα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντέξει ακόμα χίλια χρόνια. Κριστιάνο, έχεις άλλα τέσσερα, πέντε χρόνια καριέρας. Ψάξε για καλύτερη ομάδα τώρα γιατί το αξίζεις και γιατί θέλουμε να σε απολαύσουμε ακόμη περισσότερο».

Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Ρονάλντο δεν είναι ελεύθερος. Έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X