ΑΕΚ: «Κλειδί» η άμυνα, λύσεις στην επίθεση για να γίνει το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: «Κλειδί» η άμυνα, λύσεις στην επίθεση για να γίνει το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Τα στοιχεία που καλείται να βελτιώσει η ΑΕΚ για να παρουσιαστεί καλύτερη στον αυριανό δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλβανός έχει σηκώσει ήδη τα …μανίκια πιάνοντας δουλειά προκειμένου η ΑΕΚ να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά με τον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν ξέχασε το χάντμπολ που ξέρει, ούτε φυσικά έπαψε να διαθέτει την ποιότητα στο ρόστερ της. Χρειάζεται ωστόσο μια διαχείριση με πιο καθαρό μυαλό για να μπορέσει να προσθέσει λίγη φρεσκάδα στο παιχνίδι της και να μην δείχνει εγκλωβισμένη, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Το θετικό είναι πως ο Αλέξης Αλβανός γνωρίζει καλά την ομάδα, τους παίκτες και τις δυνατότητες τους και θέλει το μικρό αυτό διάστημα πάνω από όλα να αλλάξει την ψυχολογία και φυσικά να βελτιώσει τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στα τελευταία ματς. Το βασικότερο είναι η αμυντική λειτουργία με την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι να δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Είναι ενδεικτικό πως στα χρονικά διαστήματα που ο Άντζελιτς έκανε 2-3 σερί επεμβάσεις η ομάδα κατάφερνε να καλύπτει την διαφορά στο σκορ.

Η δυνατή άμυνα θα είναι το μεγάλο «κλειδί» για την ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι ενώ καλείται να βρει λύσεις και στην επίθεση. Η ομάδα έδειξε και στον πρώτο τελικό σαν να είναι «παγιδευμένη» στην επίθεση, μη μπορώντας να βρει λύσεις για σουτ με αποτέλεσμα να χάνονται οι επιθέσεις άδοξα και παράλληλα να γίνονται λάθη στο πούλημα της μπάλας. Αυτό είναι κάτι που το έχει διαπιστώσει και ο προπονητής που θέλει η ομάδα να βρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα και να έχει πιο γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας  Η ομάδα είναι ποιοτικά ανώτερη και τώρα καλείται να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει και οι παίκτες που είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή δύσκολη σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X