Αγουέρο: Σε δημοπρασία η θρυλική φανέλα από το ματς της Σίτι με την ΚΠΡ (VIDEO)

Αγουέρο: Σε δημοπρασία η θρυλική φανέλα από το ματς της Σίτι με την ΚΠΡ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν περάσει

δέκα χρόνια από τότε που συνέβη η πιο δραματική στιγμή στην ιστορία της Premier League. Ο παλαίμαχος, πλέον, επιθετικός είχε χαρίσει στη Σίτι το πρώτο της πρωτάθλημα, έπειτα από 44 ολόκληρα χρόνια, σκοράροντας το νικητήριο κόντρα στην ΚΠΡ στο 93’:20’′. Με αυτόν τον τρόπο ο Αργεντινός έμεινε χαραγμένος στις καρδιές και τις ψυχές των οπαδών του συλλόγου.

Η φανέλα που φορούσε τότε ο Σέρχιο Αγουέρο, η οποία εξακολουθεί να φέρει σημάδια σαμπάνιας από τους εορτασμούς, τέθηκε προς πώληση σε δημοπρασία.

Με μια τρέχουσα εκτίμηση δημοπρασίας οι ειδικοί στις δημοπρασίες προβλέπουν ότι η αξία της εμβληματικής φανέλας θα εκτιναχθεί στα ύψη. Συγκεκριμένα, η φανέλα του «Κουν» θα μπορούσε να πουληθεί έως και 1 εκατομμύριο λίρες στη ζωντανή δημοπρασία που θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου – 25 Μαΐου.Αγουέρο: Σε δημοπρασία η θρυλική φανέλα από το ματς της Σίτι με την ΚΠΡ (VIDEO)

Σύμφωνα με την «Sun» ο Αγουέρο είχε δώσει την περίφημη φανέλα του στην εταιρεία «Graham Budd Auctions», η οποία στη συνέχεια την παρέδωσε σε έναν από τους κορυφαίους συλλέκτες αναμνηστικών της χώρας. Ο σημερινός ιδιοκτήτης πουλάει τώρα τη φανέλα του Αργεντινού για φιλανθρωπικό σκοπό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Testicular Cancer UK και στο Stroke Association.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X