Πολυτιμότερος για το μήνα Απρίλιο στην La Liga ο Μπενζεμά

Πολυτιμότερος για το μήνα Απρίλιο στην La Liga ο Μπενζεμά
Photo Credits: INTIME

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για τον μήνα Απρίλιο στο ισπανικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια διάκριση την φετινή σεζόν για τον Καρίμ Μπενζεμά αφού αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος για τον μήνα Απρίλιο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, σκοράροντας ακατάπαυστα, κάτι που συνέβη και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του τον περασμένο μήνα.

Αφού πέτυχε και τα δύο γκολ της Ρεάλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα, σκόραρε το νικητήριο τέρμα στην επική ανατροπή της «βασίλισσας» μέσα στην έδρα της Σεβίλλης, ενώ βρήκε δίχτυα και στην ευρεία επικράτηση της ομάδας του κόντρα στην Εσπανιόλ, στο παιχνίδι μετά το οποίο η Ρεάλ εξασφάλισε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Έτσι, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε δικό του ένα ακόμα βραβείο στη φετινή σεζόν, αφήνοντας πίσω του τους Ομπαμεγιάνγκ, Μπούντιμιρ, Μαγιοράλ, Μοράλες, Μόγιτσα και Μούριτσι, οι οποίοι ήταν επίσης υποψήφιοι για πολυτιμότερη του Απριλίου στη LaLiga.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X