Κολόμ: «Σημαντική η τέταρτη θέση, αλλά δεν σταματάμε εδώ»

Κολόμ: «Σημαντική η νίκη - Μπορούμε να φτάσουμε στα ημιτελικά»
Photo Credits: INTIME

Ο Κίνο Κολόμ μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και την βελτίωση που έχει παρουσιάσει το τελευταίο δίμηνο, ενώ στάθηκε στη συνεργασία του με τον Ίαν Χάμερ

Το «μυαλό» της ΑΕΚ, ο Κίνο Κολόμ, εξηγεί στο πόσο σημαντική είναι η τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας για την Ένωση, στέκεται στην βελτίωση του συνόλου από το ξεκίνημα έως και σήμερα και στέλνει μήνυμα ενόψει των πλέι οφ.

Μια σεζόν με τεράστιες δυσκολίες και πολλά προβλήματα ολοκληρώνεται σιγά σιγά και η ΑΕΚ πετυχαίνει κάτι πολύ σημαντικό. Σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό η Ένωση κατάφερε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, καταλαμβάνοντας θέση στην τετράδα της κατάταξης της regular season.

Η νίκη απέναντι στο Περιστέρι είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς σε συνδυασμό με την ήττα της Λάρισας στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα «κλείδωσε» την τέταρτη θέση, η οποία θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και θα βοηθήσει την ομάδα σημαντικά στην προσπάθεια για πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Διαβάστε εδώ όσα είπε ο Κίνο Κολόμ

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X