Φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης ο Mad Clip (ΦΩΤΟ)

Φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης ο Mad Clip (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης φιγουράρει ο Mad Clip με αφορμή τον τελευταίο δίσκο του, τον οποίο ετοίμασε πριν φύγει από τη ζωή και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Capital Music και την Panik Records.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» είναι διαθέσιμο από τις 29 Απριλίου και αμέσως έγινε νούμερο ένα στα digital charts, σημειώνοντας ρεκόρ με εκατομμύρια streams από το πρώτο 24ωρο και περιλαμβάνει 17 tracks, τόσο solo, όσο και συνεργασίες του Mad Clip με άλλους καλλιτέχνες.

Υπενθυμίζεται ότι  Mad Clip έφυγε από τη ζωή στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αθηνάς όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματος του κι αυτό καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή (29/04) στο Spotify ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της ελληνικής ραπ/τραπ μουσικής σκηνής, Mad Clip, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο ατύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, ωστόσο ζει ακόμα μέσα από τα τραγούδια του.

Το νέο του άλμπουμ, το οποίο έχει ως τίτλο τη φράση από την οποία προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip, είναι ένας φόρος τιμής στον τον ίδιο τον και το πλούσιο μουσικό του έργο, το οποίο οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο που αγάπησε τον Mad Clip και τα τραγούδια του και ήδη έχει γνωρίσει τρομερή απήχηση, όπως ήταν αναμενόμενο.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 17 tracks και το executive producing υπογράφει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του. Το artwork επιμελήθηκε ο Sake.

Εκτός από τα σόλο κομμάτια τα οποία, είτε είχαν ολοκληρωθεί, είτε τελειοποιήθηκαν από τους συνεργάτες του, υπάρχουν και πολλές συνεργασίες όπου συμμετέχουν οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Rack, Strat, Trannos και Thugh Slime.

Kawasaki, Nani, Chit Chat, Streets, Streets Remix, Lenon, Shake It, Rendevouz, Ready, UFO, Parto Habari, Mama Dukes, Coupe, Brookie, Rockstar, Epathlo και Nani, είναι αναλυτικά τα τραγούδια που περιλαμβάνει αυτός ο δίσκος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X