Ο Βράνιες στη λίστα του ΑΠΟΕΛ και του Αρη Λεμεσού!

Ο Βράνιες στη λίστα του ΑΠΟΕΛ και του Αρη Λεμεσού!
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον από την Κύπρο για τον Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα ομάδων από την Κύπρο βρίσκεται ο Ογκνιεν Βράνιες!

Το μέλλον του Βόσνιου στην ΑΕΚ δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που τον έχουν στην λίστα τους, κυρίως από την Κύπρο.

Δεν είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ. Κυρίως είναι ο Αρης Λεμεσού. Με ιδιοκτήτη τον Λευκορώσο Βλάντιμιρ Φεντέροφ και προπονητή τον συμπατριώτη του, Αλεξεϊ Σπιλέβσκι, οι «πράσινοι» της Λεμεσού από νεοφώτιστοι πάνε φουλ για ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Βράνιες είναι παίκτης που τους ενδιαφέρει. Αρχηγός στον Αρη είναι ο Κροάτης, γνώριμός μας από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, Γκόρντον Σίλντεφελντ, που στα 37 του παραμένει σταθερός στο κέντρο της άμυνας.

Ο «Ογκι» έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το εξαντλήσει. Στην Κύπρο ο Αρης μπορεί να μην έχει το όνομα ενός ΑΠΟΕΛ (για παράδειγμα), αλλά λεφτά έχει και μάλιστα αρκετά. Στην Ευρώπη μάλλον θα παίξει και στο μεταγραφικό παζάρι ανοίγει και ψάχνει για κάτι δυνατό. Η Ελλάδα ήταν και είναι πάντα μια καλή αγορά για τις κυπριακές ομάδες.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X