Κριτική από τα τουρκικά ΜΜΕ στον Μπακασέτα για το 4ο χαμένο πέναλτι (VIDEO)

Κριτική από τα τουρκικά ΜΜΕ στον Μπακασέτα για το 4ο χαμένο πέναλτι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή κριτική δέχεται ο Τάσος Μπακασέτας από τα τουρκικά ΜΜΕ για 4ο χαμένο πέναλτι στη χρονιά.

Ο «Μπάκα» δεν βρήκε στόχο από την «άσπρη βούλα» στο 12′ της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Χατάισπορ (1-1), με αποτέλεσμα τα τουρκικά ΜΜΕ να γράφουν διάφορα για την εικόνα του κυρίως στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Συνεχίζει τη σιωπή του στο δεύτερο μισό της Super Lig με την ομάδα του, όπου απόλαυσε το πρωτάθλημα, ο Tάσος Μπακασέτας ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ από την Αλάνιασπορ την περασμένη σεζόν», αναφέρει η cumhuriyet.

«Ο παίκτης που έσπασε τη…σιωπή του την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον αγώνα της Γαλατασαράι, αλλά έπεσε ξανά σε…σιωπή, δεν μπόρεσε να κάνει ασίστ και να σκοράρει τις τελευταίες 12 εβδομάδες», πρόσθεσε.

Ο Μπακασέτας, ο οποίος έχει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 32 αγώνες πρωταθλήματος με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, έχει πετύχει συνολικά 4 γκολ από πέναλτι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ απέτυχε από το ίδιο σημείο ισάριθμες φορές. Ο Μπακασέτας έχει σκοράρει συνολικά με πέναλτι, μία φορά σε κάθε αγώνα εναντίον των, Φενερμπαχτσέ, Καϊσερίσπορ, Σίβασπορ και Αλάνιασπορ με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ.

«Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πέναλτι που κέρδισε στην παράταση του αγώνα με τη Μόλντε στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League στις 5 Αυγούστου 2021. Δεν ήταν εύστοχος επίσης κόντρα στην Γκιρεσούνσπορ, πέναλτι που επαναλήφθηκε δύο φορές με απόφαση του διαιτητή. Ο Μπακασέτας, ο οποίος έχασε ένα πέναλτι με το Κόσσοβο στον αγώνα του UEFA Nations League Group με την εθνική Ελλάδα το 2020, δεν είχε καταφέρει επίσης να μετατρέψει το πέναλτι σε γκολ εναντίον της Γκεντσλερμπιρλίγκι όταν φορούσε τη φανέλα της Αλάνιασπορ το 2020», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X