Ο Ολυμπιακός με τα δεύτερα στο... «φιλικό» με τον Αρη - Ανέβηκαν και έξι παίκτες από την β' ομάδα

Ο Ολυμπιακός με τα δεύτερα στο... «φιλικό» με τον Αρη - Ανέβηκαν και έξι παίκτες από την β' ομάδα
Photo Credits: INTIME

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με τα… δεύτερα κόντρα στον Αρη την Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν το πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα ο Αρης καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στο +1 από την 5η ΑΕΚ.

Ετσι ο Πέδρο Μάρτινς αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε όσους δεν έχουν πάρει ακόμη αρκετό χρόνο συμμετοχές, ενώ ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα και παιδιά από την β’ ομάδα του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών έδωσαν το “παρών” οι Μπαγκαλιάνης, Κινκούε (αμφότεροι στόπερ), ο Πινακάς, ο Ξενιτίδης, αλλά ο Κωστή, όπως επίσης ο τερματοφύλακας Παπαδούδης, όλοι τους μέλη της ομάδας του Ιμπαγάσα που αγωνίστηκε φέτος στη Superleague 2.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός που θα αγωνιστεί στο «Κλ.Βικελίδης» θα έχει πολλά νέα πρόσωπα όπως σημειώνει το «Φως των σπορ», με ένα εξ αυτών να φαντάζει βέβαιο πως θα είναι και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης κάτω από τα γκολπόστ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X