ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης δίπλα στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα την μάχη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, με τον Σταμάτη Παπασταμάτη να βρίσκεται από νωρίς στο κλειστό της Χαλκίδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στις 19:15 τον Ολυμπιακό στον πρώτο μεταξύ τους τελικό και θέλουν τη νίκη για να φτάσουν πιο κοντά στον τίτλο, μετά το χαμένο κύπελλο την περασμένη εβδομάδα από την ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, βρίσκεται στο κλειστό της Κανήθου, δίπλα στην ομάδα, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό είχε και τετ α τετ με τον προπονητής της Ένωσης, Δημήτρη Δημητρούλια. ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό! ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό! ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό! ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό! ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X