ΕΠΟ: «Ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο στις 20:00»

Κινείται νομικά κατά της ΕΠΟ για διαφυγόντα κέρδη η Cosmote TV
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία συζήτηση σχετικά με την ώρα έναρξης του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 21 Μαΐου, δεν υφίσταται, σύμφωνα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως η ίδια είχε διαρρεύσει και την Πέμπτη (5/5) απαντώντας σε δημοσιεύματα, έτσι και σήμερα η ΕΠΟ επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ο Τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 8μμ».

Τόνιζαν δε, ότι η Cosmote TV πράγματι πριν από τρεις μέρες, είχε προτείνει να ξεκινήσει ο Τελικός στις 10μμ λόγω του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας την ίδια ημέρα, ωστόσο, αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο και το αίτημα απορρίφθηκε εξ αρχής.

Πώς άλλωστε θα μπορούσε να ξεκινήσει στις 10μμ ένας αγώνας που μπορεί να έχει παράταση, πέναλτι, αλλά και τα υπόλοιπα που είναι δεδομένα, όπως η απονομή, ο γύρος θριάμβου κτλ. Θα μιλάγαμε δηλαδή για έναν αγώνα που θα ολοκληρωνόταν… στις 2 το πρωί!

Κάτι που δεν θα επέτρεπε ούτε στους φιλάθλους να μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αφού θα ήταν όλα κλειστά, ούτε στον ΠΑΟΚ να αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, όπως λένε στην ΕΠΟ, η ώρα έναρξης να είναι στις 8μμ, συμφωνήθηκε και με την Ελληνική Αστυνομία, στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (5/5).

Πηγή: ΣΠΟΡ ΦΜ

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X