ΑΕΚ: Ο Μάνταλος αλλάζει για να μη χαθεί η Ευρώπη!

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος αλλάζει για να μη χαθεί η Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Στα τελευταία ματς ο Πέτρος Μάνταλος μεταμορφώνεται αγωνιστικά και κρατά ζωντανή την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί καιρώ, για την ΑΕΚ υπάρχει μια μόνιμη αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπο του Πέτρου Μάνταλου. Οχι άδικα, δεδομένου πως ο αρχηγός της ΑΕΚ κινήθηκε σε ρηχά νερά σε ατομικό επίπεδο, αλλά παράλληλα σηματοδότησε και τις περισσότερες από τις μαύρες στιγμές των τελευταίων χρόνων.

Τώρα στο φινάλε της σεζόν, με την ΑΕΚ να επιχειρεί να μη χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της και να μείνει ζωντανή για την Ευρώπη, ο Μάνταλος «μεταμορφώνεται» αγωνιστικά και κρατά εν πολλοίς ζωντανή την ΑΕΚ.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποφάσισε στο τέλος της σεζόν – από επιλογή, αλλά και ανάγκη λόγω απουσιών – να πάει στο σχηματισμό που πολλοί πιστεύουν πως ταίριαζε καλύτερα στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν. Μόνο που για να εφαρμοστεί το 4-3-3 που εφαρμόζει παρόντος Κριχόβιακ, έπρεπε να βρει έναν ακόμα χαφ που θα κάλυπτε το ρόλο του εσωτερικού μέσου. Και αυτός ήταν ο Μάνταλος, που αρκετοί πιστεύουν πως επί χρόνια θα έπρεπε να είχε καθιερωθεί σε αυτήν τη θέση.

Δείτε περισσότερα για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Πέτρου Μάνταλου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X