«Ολοι Χαλκίδα, όλοι δίπλα στην ΑΕΚ» - Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου τελικού με Ολυμπιακό

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί και αύριο εισιτήριο από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής αλλά και έξω από το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται από χθες τα εισιτήρια του αυριανού πρώτου τελικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Για πρώτη φορά φέτος προκειμένου να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής για όσους επιθυμούν να το εξασφαλίσουν νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα. Από χθες μέχρι και αύριο το μεσημέρι ο κόσμος μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο του από τα γραφεία στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ τα μαγικά χαρτάκια θα διατίθενται και έξω από το γήπεδο της Κανήθου πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει έντονη κινητικότητα και όπως όλα δείχνουν αύριο η Χαλκίδα θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές. Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να δώσουν βροντερό παρών και να δώσουν μαζί με την ομάδα την «μάχη» προς την κατάκτηση του τίτλου. Όπως αναφέρει το μήνυμα της Ερασιτεχνικής «Όλοι Χαλκίδα, όλοι δίπλα στην ΑΕΚ».

Εισιτήρια και αύριο από τα γραφεία και έξω από το γήπεδο

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ενημέρωσε για τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων καθώς και τις οδηγίες σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, την Παρασκευή 06/05 στις 19:15. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (5 ευρώ), είτε στην είσοδο του γηπέδου (την Παρασκευή από τις 17:30), είτε νωρίτερα (Τετάρτη 04/05 και Πέμπτη 05/05 ως τις 18:30 και Παρασκευή 06/05 ως τις 15:30) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής). Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Η μαζική και παθιασμένη στήριξη, η φωνή και ο παλμός που δίνουν οι «Ενωσίτες», θα δώσουν την ώθηση για την κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου. ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X