Ο Έλον Μάσκ θα υπηρετήσει προσωρινός CEO του Twitter

Ο Έλον Μάσκ θα υπηρετήσει προσωρινός CEO του Twitter

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ θα είναι για λίγο καιρό ακόμα προσωρινός CEO του Twitter

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλον Μασκ αναμένεται να υπηρετήσει ως προσωρινός CEO του Twitter αφού ολοκληρώσει την εξαγορά του κολοσσού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας θα κρατήσει τον ρόλο για μερικούς μήνες μετά την εξαγορά, επιβεβαίωσε το CNBC την Πέμπτη το πρωί. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής διάρκειας της θητείας του, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Η είδηση ​​της νέας θέσης του Μασκ κυκλοφόρησε λίγο αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει 18 επενδυτές δεσμευμένους να συγκεντρώσουν συλλογικά κεφάλαια αξίας άνω των 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να χρηματοδοτήσουν την εξαγορά του.

Ο Μασκ θα συνεχίσει να έχει συνομιλίες με υφιστάμενους μετόχους του Twitter, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ, για να συνεισφέρει μετοχές στην προτεινόμενη εξαγορά.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X