Το ελληνικό νησί που σπάει όλα τα ρεκόρ το φετινό καλοκαίρι σβήνει και τη Μύκονο

«Ισχυρή σύσταση» για self test σε χερσαίες μετακινήσεις και στην επιστροφή από τα νησιά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο για τον ελληνικό τουρισμό που μετά από δύο χρόνια πανδημίας φαίνεται να ανακάμπτει με τους τουρίστες να επιλέγουν για τις διακοπές τους τα νησιά.

Ο Alan French, διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Thomas Cook» θεωρεί το καλοκαίρι του 2022 πολλά υποσχόμενο για τον ελληνικό τουρισμό αποκαλύπτοντας πως «η Ελλάδα αποτελεί αυτή τη στιγμή τον προορισμό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και αυτή τη στιγμή το 30% των κρατήσεών μας είναι για την Ελλάδα, ενώ οι κρατήσεις για ορισμένα δημοφιλή ελληνικά νησιά, όπως η Ρόδος, είναι ήδη επτά φορές περισσότερες από πέρυσι» και… η Μύκονος αγνοείται από τη λίστα.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού το 2022. Η Ελλάδα παίζει τεράστιο ρόλο στον παγκόσμιο τουρισμό και ιδιαίτερα για τους ταξιδιώτες της Thomas Cook, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα για το ελληνικό νησί που σπάει όλα τα ρεκόρ το φετινό καλοκαίρι σβήνει και τη Μύκονο

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X