Δικαιολογίες που... εξοργίζουν στη δίκη Τοπαλούδη: «Δεν την ακούμπησα εγώ, ήμουν… μπαϊσέξουαλ!»

Δίκη Τοπαλούδη: Προκλητικός ένας εκ των δυο κατηγορούμενων, «δεν νιώθω τύψεις!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρατώντας ο καθένας για τον εαυτό του το ρόλο του λιγότερο υπεύθυνου που προσπαθούσε να σταματήσει τη βιαιότητα του άλλου, απολογήθηκαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου οι δύο κατηγορούμενοι για τη βάναυση σεξουαλική κακοποίηση και δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, το άψυχο σώμα της οποίας είχε βρεθεί να επιπλέει στην παραλία Φώκια της Ρόδου το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018.

Οι δύο σχεδόν συνομήλικοι του θύματος κατηγορούμενοι, καταδικασμένοι σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και σε επιπλέον 15ετή κάθειρξη καθένας, τήρησαν και ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου την ίδια στάση που είχαν κατά τις απολογίες τους στο ΜΟΔ. Ο 24χρονος Ροδίτης και ο 23χρονος συγκατηγορούμενος του με αλβανική καταγωγή, απολογήθηκαν για όσα τους καταλογίζονται σχετικά με τον μαρτυρικό θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη στο εξοχικό σπίτι του πρώτου κατηγορούμενου.

Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, παρά τις δεκάδες ερωτήσεις από την Έδρα, δεν άλλαξαν τη στάση που τηρούν από την αρχή, επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε εδώ τους εξοργιστικούς διαλόγους

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X