Κιμ Καρντάσιαν: Δεν χωρούσε στο φόρεμα της Μέριλιν και το φερμουάρ έμεινε ανοιχτό (VIDEO)

Ζαλάδα με το τούμπανο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε για ακόμα μία φορά να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία της στο Met Gala, καθώς φόρεσε το εμβληματικό φόρεμα της Μέρλιν Μονρόε.

Μιλάμε για αυτό που που φορούσε η ηθοποιός πριν από 60 χρόνια όταν τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον τότε πρόεδρο Τζον Κένεντι για τα 45α γενέθλιά του και ήταν ραμμένο για εκείνη, έχοντας πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους.

Αν και η Κιμ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου» αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτό δεν σημαίνει οτι της εφάρμοσε 100%.

Στο video που κυκλοφορεί από χθες, φαίνεται η στιγμή που το δοκιμάζει και αντιλαμβάνεται πως το φερμουάρ πίσω, δεν γίνεται να κλείσει λόγω της μεγάλης περιφέρειας που έχει, αλλά και η ανακούφισή της, όταν βρίσκεται η λύση.


Ποια ήταν αυτή; Να το δέσουν απλά και να καλύψουν το φερμουάρ με ένα λευκό γούνινο σάλι, σαν και αυτό που φορούσε η Μέρλιν Μονρόε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X