ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα «σφράγισε» την απόφαση που υπήρχε ήδη για Τσούμπερ

Super League: Το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι την 17η αγωνιστική
Photo Credits: INTIME

Η τελική εισήγηση του Αλμέιδα ταυτίστηκε με τη πρόθεση που υπήρχε ήδη στον σύλλογο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση της απόφασης να ενεργοποιηθεί η οψιόν απόκτησης του Στίβεν Τσούμπερ, τελείωσε μια εκκρεμότητα η οποία υπήρχε περισσότερο για τον περίγυρο και τους φίλους της ομάδας. Και πολύ λιγότερο ως καθόλου, εντός της. Ο Ματίας Αλμέιδα με τη θετική του εισήγηση για τον Ελβετό διεθνή δεν ήρθε να ανατρέψει τη πορεία των πραγμάτων, αλλά να «σφραγίσει» θετικά, μια πρόθεση που ήδη υπήρχε.

Φυσικά ο νέος προπονητής έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ζητήματα του ρόστερ. Και η ΑΕΚ ακόμη κι αν είχε αποφασίσει από πριν όπως όντως συνέβαινε να αποκτήσει τον Τσούμπερ, δε θα μπορούσε να αγνοήσει μια αρνητική εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα. Μιλάμε για μια μεταγραφή που με την εκπλήρωση της ρήτρας θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια σύνολο για την αγορά του παίκτη. Πως θα μπορούσε να δοθεί ένα τέτοιο ποσό, αν ερχόταν ο Αλμέιδα κι έλεγε πως δεν είναι σίγουρος για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό ισχύει. Πλην όμως η άποψη του προπονητή ταυτίστηκε με αυτή που υπήρχε κι από πριν στον σύλλογο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X