Ο Σάντι Μίνα της Θέλτα καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Σάντι Μίνα της Θέλτα καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών επιβλήθηκε στον Σάντι Μίνα ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για σεξουαλική κακοποίηση.

Η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Σεμπτέμβριο.  Ο Μίνα παραπέμφθηκε τότε από τον εισαγγελέα σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Το Πρωτοδικείο έχει αιτηθεί ποινή οκταετούς κάθειρξης στον Ισπανό πρώην άσο της Βαλένθια, καθώς το θύμα αντιμετωπίζει χρόνια και βαριά μετατραυματικά συμπτώματα, όπως στρες και κατάθλιψη.

Πέρα από το αίτημα της φυλάκισης, το πρωτοδικείο είχε αιτηθεί επιβολή περιοριστικών μέτρων (δεν θα μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση 500 μέτρα) για δέκα χρόνια και την κατ’ οίκον παρακολούθηση του παίκτη μέχρι την δίκη του.

Το περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2017 σε ένα προάστιο της Αλμερία, το Μοχάκαρ και σύμφωνα με μαρτυρία «μπήκε γυμνός και με αυξημένη λίμπιντο, διαπράττοντας τη σεξουαλική επίθεση».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X