Εμπαπέ: Άναψε... φωτιές το πακετάρισμά του (ΦΩΤΟ)

Εμπαπέ: Άναψε... φωτιές το πακετάρισμά του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση στα social media με μια φωτογραφία από το σπίτι του Κίλιαν Μπαπέ έχει ανάψει... φωτιές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ είναι αν μη τι άλλο του Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος στις 21 Μαΐου αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του για το μέλλον της λαμπρής καριέρας του παρ’ όλα αυτά μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει περιπλέξει τα πράγματα.

Η ανάρτηση έγινε από τον προσωπικό φίλο του Μπαπέ, τον Όρα Ίτο. Σε story που ανέβασε ο καλλιτέχνης με φωτογραφίες από το σπίτι του άσου της Παρί, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει… το πακετάρισμα.

Σε μία απ’ τις φωτογραφίες, ο Ίτο, ευχαριστεί τον Μπαπέ για το δώρο που του έκανε με μία υπογεγραμμένη φανέλα και στο βάθος φαίνεται ένα ράφι με συσκευασμένα όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει, καθώς και χαρτόκουτες με διάφορα άλλα αναμνηστικά του 22χρονου επιθετικού.

Στις κούτες μάλιστα, υπάρχει πάνω η σφραγίδα της εταιρίας Shugard Self-Storage, που προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφορών και μετακομίσεων.

Εμπαπέ: Άναψε... φωτιές το πακετάρισμά του (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X