ΑΕΚ: Η… μοναξιά του Χαβιέρ Λόπες και η διπλή θητεία με τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η… μοναξιά του Χαβιέρ Λόπες και η διπλή θητεία με τον Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα, ουκ ολίγοι παίκτες γράφονται στο Μεξικό ως υποψήφιοι να ακολουθήσουν τον Αργεντινό τεχνικό στα Σπάτα. Λογικό κι αναμενόμενο.

Μην ξεχνάμε πως ο 48χρονος κόουτς είχε μια άκρως επιτυχημένη θητεία στην μεξικάνικη Τσίβας την τριετία 2015-18 και γι΄αυτό άλλωστε δίνει…τροφή αυτή την περίοδο σε μεταγραφικά σενάρια με παίκτες που προέρχονται από την ποδοσφαιρική σχολή των Αζτέκων και συνδέονται με την Ένωση.

Μια σημαντική λεπτομέρεια πάντως στην προκειμένη περίπτωση, έχει να κάνει με το γεγονός πως απ΄όλους τους παίκτες (Τσιτσαρίτο, Φερνάντο Μπελτράν, Σεμπάστιαν Μπουκέτ, Αλέξις Βέγα) που έχουν δει μέχρι και σήμερα το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι για μεταγραφή στην ΑΕΚ, μόνο ένας διαθέτει την εμπειρία της συνεργασίας με τον κόουτς – Αλμέιδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X