ΑΕΚ: Ο Οφρυδόπουλος έχει χρησιμοποιήσει 24 παίκτες στα πλέι οφ - Ποιος έχει το απόλυτο συμμετοχών

ΑΕΚ: Ο Οφρυδόπουλος  έχει χρησιμοποιήσει 24 παίκτες στα πλέι οφ - Ποιος έχει το απόλυτο συμμετοχών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά στα πλέι οφ με ευρεία χρησιμοποίηση του ρόστερ της, αλλά με λίγους παίκτες να είναι συνεχώς στις βασικές επιλογές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρησιμοποίηση 13 παικτών από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, έδωσε σε αρκετούς την εντύπωση πως υπάρχει απόφαση να προχωρήσει ως το φινάλε της σεζόν με μικρό ροτέισον.

Κάτι, που αναμφίβολα δημιουργούσε ερωτηματικά αναφορικά με την επάρκεια των επιλογών, ειδικά στα ματς που έρχονται στην τελική ευθεία, όπου θα υπάρξουν τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα εννιά ημερών. Ωστόσο, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική.

Επί ημερών Οφρυδόπουλου και μόνο στη διαδικασία των πλέι οφ, η ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει 24 ποδοσφαιριστές! Με την είσοδο και του Φράνσον στο ματς της Τούμπας, δεν υπάρχει ουδείς διαθέσιμος παίκτης της πρώτης ομάδας που δεν έχει μπει στις επιλογές του προπονητή. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει κρίνει και αποφασίσει, πως σε αυτήν την κρίσιμη φάση της σεζόν πρέπει να προχωρήσει με αυτούς που πιστεύει, ότι μπορεί να βασιστεί.

Δείτε περισσότερα για το ροτέισον του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στα πλέι οφ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X