Οι δύο εβδομάδες που θα κρίνουν την πορεία της ΑΕΚ στα playoff και η ανάγκη του κόσμου

Οι δύο εβδομάδες που θα κρίνουν την πορεία της ΑΕΚ στα playoff και η ανάγκη του κόσμου
Photo Credits: INTIME

Τώρα στα κρίσιμα η ΑΕΚ θέλει να έχει την βοήθεια του κόσμου της

Μετά από αρκετές μέρες χωρίς αγώνες για την ΑΕΚ, πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

Η Ένωση αγωνίζεται το Σάββατο απέναντι στο Περιστέρι, σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα που μπορεί να κρίνει και την θέση της ομάδας στην τελική κατάταξη. Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε νίκη για να διασφαλίσει την 4η θέση και μετά να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα της Λάρισας για να δει αν θα χρειαστεί και μία ακόμα νίκη μέσα στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι διακοπές του Πάσχα αλλά και το ρεπό που «κόλλησε» με βάση το πρόγραμμα έδωσαν αρκετές μέρες ξεκούρασης αλλά και προπονήσεων για όλους μέσα στην ομάδα, ώστε με καθαρό μυαλό να προετοιμάσουν τον αγώνα με το Περιστέρι. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς είχε κερδίσει πολύ εύκολα την ΑΕΚ, που είχε βέβαια αρκετές απουσίες με 101-81. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και οι 2 ομάδες έχουν διαφορετικές πορείες, αφού η Ένωση όσο περνάει ο καιρός δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ενώ το Περιστέρι βυθίζεται συνεχώς στην βαθμολογία, έχοντας 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Παρόλα αυτά ο αγώνας σίγουρα δεν θα είναι εύκολος, αφού το Περιστέρι έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να κάνει την ζημιά. Για αυτόν τον λόγο έχει έρθει η ώρα που ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, όχι μόνο το Σάββατο αλλά και στην συνέχεια των playoff. Η Ένωση έχει σχεδόν 20 μέρες να παίξει μπροστά στο κοινό της, ενώ και το ενδεχόμενο πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους οπαδούς της ομάδας να μετατρέψουν το κλειστό των Λιοσίων σε μια καυτή έδρα που θα δώσει ώθηση στους παίκτες.

Άλλωστε και οι ίδιοι το λένε ότι είναι τέτοια η ακουστική του γηπέδου που τους βοηθάει πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα. Σε αυτήν την τελική ευθεία, ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνουν ένα και να δείξουν την δυναμική που έχουν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X