Μπάσιμο για την απόκτηση του Σαλάχ ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν

Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να ετοιμάσει δελεαστική πρόταση για τον Σαλάχ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει μια απίστευτη χρονιά και οδηγεί την Λίβερπουλ σε τίτλους και διακρίσεις. Ωστόσο το μέλλον του στην Αγγλία αβέβαιο.

Ο Αιγύπτιος έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, οι ιθύνοντες των «κόκκινων» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Αιγύπτιο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν διαφορές, κάτι που έχει σαν συνέπεια να μην έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph» ο Σαλάχ φέρεται να είναι δελεασμένος από την προοπτική να πάρει μεταγραφή στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός όμως από την Παρί ενδιαφέρον για τον «Φαραώ» υπάρχει και από την Ισπανία, την οποία και έχει σε μεγαλύτερη «εκτίμηση» από την προοπτική της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία συνέδεαν το όνομά του με την Ρεάλ. Βέβαια για να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να χωρίσουν οι δρόμοι του Σαλάχ με την Λίβερπουλ.


 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X