ΑΕΚ: Και όμως ο Βράνιες πήγε στη Θεσσαλονίκη μόνος του!

ΑΕΚ: Και όμως ο Βράνιες πήγε στη Θεσσαλονίκη μόνος του!
Photo Credits: INTIME

Ογκνιεν Βράνιες και Νταμιάν Λε Ταλέκ ήταν εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός πως παρά τις σοβαρές απουσίες που είχε η ΑΕΚ σε επίπεδο ειδικά εναλλακτικών λύσεων, έμειναν και δύο ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ με απόφαση προπονητή, δημιούργησε φυσικά αρκετή συζήτηση. Μιλάμε για τους Όγκνιεν Βράνιες και Νταμιέν Λε Ταλέκ. Και περισσότερο για τον πρώτο, που έχει μεγαλύτερη παρουσία στη σεζόν σε σχέση με τον Γάλλο και θεωρείται βασικός.

Η κουβέντα έφτασε στο να ακουστεί μέχρι και πως δύσκολα θα μπει ξανά φέτος σε αποστολή ο Βράνιες, ενδεχομένως και ο Λε Ταλέκ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το συμπέρασμα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από την εικόνα των προπονήσεων τη προηγούμενη εβδομάδα, ήταν πως οι δύο παίκτες δεν είχαν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν εν όψει ΠΑΟΚ, στη ψυχολογία του γκρουπ στο οποίο έχει αποφασίσει να βασιστεί στα ματς που μένουν. Αυτό σημαίνει προφανώς πως δεν είδε την ένταση που ήθελε, ενδεχομένως και κάποια άλλα πράγματα που φυσικά μόνο μέσα στην ομάδα μπορείς να τα διακρίνεις. Πήρε λοιπόν το ρίσκο, ειδικά στη περίπτωση του Βράνιες, να τηρήσει απαρέγκλιτα αυτό που φαίνεται να αποτελεί στρατηγική της ομάδας στη παρούσα φάση.

Διαβάστε περισσότερα για τον Βράνιες 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X