Η ΑΕΚ παραμένει ο δυνάστης του Ολυμπιακού και θα το αποδείξει πάλι!

Η ΑΕΚ παραμένει ο δυνάστης του Ολυμπιακού και θα το αποδείξει πάλι!

Ο Ενωσίτης βάζει στη θέση τους ασεβείς του Πειραιά, που έγιναν... Πυλαία για να πανηγυρίσουν εις βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγιναν… Πυλαία και πανηγύρισαν τρελά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό, χωρίς ίχνος ντροπής που είχαν χάσει μια μέρα νωρίτερα από την Ένωση. Το… ξέχασαν πάλι!

Έκαναν μάλιστα και υποτιμητικά και μικροπρεπή σχόλια για την Πυλαία, πάλι… ξεχνώντας ότι είχαν χάσει οι ίδιοι στο πρωτάθλημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχουν ασθενή μνήμη, να τους θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ στην Ελλάδα είναι αήττητη επί 2,5 χρόνια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς και ότι έχουν να τη νικήσουν από τον Μάιο του 2019.

Έκτοτε, σε οχτώ παιχνίδια, η ΑΕΚ τους έχει νικήσει έξι φορές (τρεις σε πρωτάθλημα και τρεις σε Κύπελλο) ενώ έχουν… πανηγυρίσει και δύο ισοπαλίες. Μετά την τελευταία τους ήττα, κλαίγονταν χωρίς φυσικά να αναφερθούν ούτε σε μία φάση, γενικά και αόριστα (όπως πάντα) για τη διαιτησία, που έπαιξε… μόνο 70-30 υπέρ τους, με τα πέναλτι, τις δίλεπτες και τις κίτρινες να είναι όλα κατά της ΑΕΚ.

Τώρα, βιάζονται για τιμωρία του Λέμος (τόσος φόβος ρε παιδιά;) και πάλι… ξεχνάνε (τι πιο σύνηθες, θα έλεγε κανείς) την πραγματικά μεγάλη αργοπορία της αθλητικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του ΟΣΦΠ για τα όσα έγιναν και κατήγγειλε ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι στο “Μ. Λοϊζος”. Αλήθεια, ο Μοντόρο (η υπόθεση του οποίου εκδικάστηκε ύστερα από πολύ καιρό), δεν τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την μπλε κάρτα που είχε δει;

Γράφουν ότι παραμύθι θέλουν και κάνουν το άσπρο… μαύρο

Μπορεί λοιπόν να διαρρέουν και να γράφουν ότι παραμύθι θέλουν και να κάνουν το άσπρο… μαύρο προκειμένου να παραπλανούν όσους φανατικούς οπαδούς τους δεν ασχολούνται καθόλου με το χάντμπολ, αλλά ο κόσμος που ξέρει τι γίνεται και που έχει σχέση με το άθλημα, δεν έχει πάθει “αμνησία”.

Όσο για τις γελοιότητες που αναφέρουν για τον “δυνάστη” τους, αυτόν δηλαδή που τους έκανε να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, η ρήση “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, ταιριάζει γάντι για την περίπτωσή τους. Εμείς απλώς να αναφέρουμε στους συμπλεγματικούς ότι η ΑΕΚ έχει και ρυθμισμένα και πληρωμένα τα χρέη της. Άλλο χρωστάνε για γήπεδα που έχουν φτιάξει καθώς και από “ξεχασμένες περιόδους του παρελθόντος”.

Ο Ενωσίτης

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X