Μαρτίνς: «Με τέτοιο τρόπο κερδίζονται πολλές φορές τα πρωταθλήματα»

Μαρτίνς: «Με τέτοιο τρόπο κερδίζονται πολλές φορές τα πρωταθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρειάστηκε να γίνουν απίστευτα όργια για να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σκόραρε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να υποστηρίζει ότι… έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-το ματς: «Κάναμε τα πάντα για να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, δεν σκοράραμε όμως στα σημεία-κλειδιά. Κάναμε αρκετά λάθη και υπήρχε ανησυχία και ανασφάλεια. Ευτυχώς όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα ήταν άδικο εάν δεν νικούσαμε. Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Το αποτέλεσμα ήρθε επειδή δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε».

-τη νίκη του Ολυμπιακού στο τελευταίο δευτερόλεπτο: «Μας δίνει πολύ κουράγιο, πάρα πολλή δύναμη. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες. Με τέτοιο τρόπο κερδίζονται πολλές φορές τα πρωταθλήματα».

-το εάν θα πάρει παραπάνω ευκαιρίες ο «χρυσός» σκόρερ, Ρόνι Λόπες: «Δουλεύει πάρα πολύ καλά εδώ και καιρό. Στηριζόμαστε πάνω του, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X