Μπακασέτας: «Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου»

Μπακασέτας: Μένει εκτός για τρεις εβδομάδες
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την Τραμπζονσπόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «παρέα» του Τάσου Μπακασέτα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της κόντρα στην Αντάλιασπορ (2-2), πήρε τον ένα βαθμό που χρειαζόταν και πλέον είναι και μαθηματικά η πρωταθλήτρια της Super League Τουρκίας.

Η Ελληνας άσος μετά τον αγώνα δήλωσε πανευτυχής, ενώ ανέφερε πως είναι τιμητικό για τον ίδιο, το ότι κατάφερε να μοιράσει χαρά στους φίλους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Η ιστορία αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετική. Η ζωή επιστρέφει πράγματα. Μπορεί να δεις κανείς που ήμασταν πριν τρία χρόνια και που είναι ήμερα η ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είχα μία δουλειά, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ.

Το πετύχαμε όλοι μαζί: οι παίκτες έδωσαν ό,τι μπορούσαν, το επιτελείο. Όλοι βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτή τη θέση και είναι μεγάλη τιμή για μένα, για όλους τους παίκτες, γιατί αυτή η πόλη άξιζε αυτή τη χαρά. Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X