Ρεάλ Μαδρίτης: Όλοι στην φιέστα και ο Μπέιλ… σπίτι του!

Ρεάλ Μαδρίτης: Όλοι στην φιέστα και ο Μπέιλ… σπίτι του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν πήγε καν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ορισμός του «ξένου σώματος» σε μία ομάδα είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της βασίλισσας παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη και έμεινε εκτός αποστολής (το ιατρικό τιμ των μερένγκες δεν μπόρεσε να διαγνώσει πάντως κάποιο τραυματισμό) δεν μπήκε καν στον κόπο να πάει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ο Ουαλός έλαμψε διά της απουσίας τους, ωστόσο κανείς δεν τον αναζήτησε, αφού εδώ και καιρό είναι αποκομμένος από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου και περιμένει απλώς να λήξει το συμβόλαιο του σε μερικές εβδομάδες, ώστε να αποχωρήσει από την βασίλισσα.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X