Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφώνησε για ακόμη 1+1 χρόνια ο Μόντριτς

Δεν τα... βρίσκουν Μόντριτς-Ρεάλ Μαδρίτης στη χρονική διάρκεια συμβολαίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους ήρθαν Ρεάλ και Λούκα Μόντριτς, όπως αναφέρει η As.

Μάλιστα, ο Κροάτης μέσος δεν θα υπογράψει μέχρι το 2023, αλλά το συμβόλαιο θα έχει οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο ανάλογα με τις συμμετοχές και τη γενικότερη παρουσία του.

Ο Μόντριτς, που στις 9 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 37, αποτελεί και φέτος βασικό και υπερπολύτιμο στέλεχος της Ρεάλ που είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα στην Ισπανία και διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Μετρά 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ παραμένοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως δεν έχει πρόβλημα να παίζει ακόμη και μέχρι τα 40, εφόσον το σώμα του το επιτρέπει. Ακόμη κι όταν τελικά αποσυρθεί, πρόθεση της Ρεάλ είναι να τον αξιοποιήσει σε κάποια άλλη θέση.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X