ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα είναι επιλογή με προοπτική

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα είναι επιλογή με προοπτική
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται να αναλάβει την ΑΕΚ με μια συμφωνία σε βάθος χρόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εποχή του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται πλέον (ημί)επισήμως η ΑΕΚ.

Διότι, ναι μεν δεν επιβεβαιώνεται κάτι σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά ο κόσμος το έχει… τούμπανο και στην ΑΕΚ κρυφό καμάρι. Γι’ αυτό άλλωστε και υπήρξαν διευκρινήσεις, πως η χρονική διάρκεια της συνεργασίας θα έχει τριετή διάρκεια (2+1 χρόνια), με τον Αλμέιδα να έρχεται άμεσα στην Αθήνα και πιθανότατα να μεταβαίνει στην Τούμπα για να δει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ θέλουν να θωρακίσουν τον νέο προπονητή και να δείξουν με κάθε τρόπο, πως πιστεύουν ακράδαντα στην επιλογή του. Μια δέσμευση με 1+1 χρόνο, θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασχετικά σε έναν σύλλογο που έχει εξελιχθεί σε…προπονητοφάγο. Οχι βέβαια, πως οι πολυετείς δεσμεύσεις – πρόσφατη είναι σχετικά η επέκταση της συνεργασίας με τον Γιαννίκη ως το 2024 προτού αποχαιρετήσει οριστικά – σημαίνουν απαραίτητα κάτι, αλλά δίνουν αίσθηση σιγουριάς.

Δείτε περισσότερα για την επιλογή του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X