«Η Τσίβας δίνει 2,5 εκατ. ευρώ στον Αλμέιδα»

«Η Τσίβας δίνει 2,5 εκατ. ευρώ στον Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ, αλλά και Τσίβας θέλει να τον κάνει δικό της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα πολύ κοντά στο να κλείσει και τυπικά στην ΑΕΚ, παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους Μεξικανούς, και η Τσίβας θέλει να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τον Ματίας Αλμέιδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα μπει στην «OPAP Arena».

Την ίδια στιγμή όμως η ιστοσελίδα Futbolero αναφέρει πως η Τσίβας κάνει μια τελευταία προσπάθεια επιστροφής του Αλμέιδα στον σύλλογο καταθέτοντας του πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο, χρήματα που λάμβανε ως μισθό στους Σαν Χοσέ Ερθκουεϊκς.

Το ίδιο ΜΜΕ αναφέρει ότι η Τσίβας βάζει και δύο προϋποθέσεις στον Αλμέιδα αν θέλει να δεχτεί την πρόταση.

Πρώτον να λειτουργεί αυτή τη φορά με αθλητικό διευθυντή και συγκεκριμένα με τον Ρικάρδο Πελάες και δεύτερον να δεχτεί το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο, καθώς ο πρόεδρος Αμάουρι Βεργάρα δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει μεγάλα ποσά για μεταγραφές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X