Θετική είναι η Παρί Σεν Ζερμέν στην παραχώρηση του Νεϊμάρ με μια πρόταση των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Θετική είναι η Παρί Σεν Ζερμέν στην παραχώρηση του Νεϊμάρ με μια πρόταση των 90 εκατομμυρίων ευρώ.
Photo Credits: INTIME

Ανοιχτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν στην παραχώρηση του Νεϊμάρ έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ από την άφιξη του στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2017 δεν έχει πετύχει το στόχο της κατάκτησης του Champions League με τον κόσμο και την διοίκηση να μην είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά του στην γαλλική ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται μέχρι το 2025, το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει αβέβαιο. Τα ποσά που κερδίζει από τον γαλλικό σύλλογο είναι αστρονομικά, καθώς οι μηνιαίες του απολαβές φτάνουν μέχρι και τα 4,083 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!

Πριν μερικές ημέρες δημοσίευμα του «Sky Sports» ανέφερε ότι οι διοικούντες φαίνεται πως για πρώτη φορά βλέπουν με θετικό μάτι την πώληση του Βραζιλιάνου, η οποία παράλληλα θα γεμίσει και τα ταμεία της ομάδας με άφθονο χρήμα. Σημερινό δημοσίευμα (27/04) αναφέρει πως οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας είναι θετικοί στην παραχώρηση του Νεϊμάρ, αρκεί να φτάσει στα γραφεία τους, μια πρόταση των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόνο με το συγκεκριμένο ποσό θα είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί ο Αλ Κελαϊφί για τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ, το 2017 από την Μπαρτσελόνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X