Αγουέρο: «Εγώ είπα στον Γκουαρδιόλα να ξεκινά βασικό τον Φόντεν» (VIDEO)

Αγουέρο: «Εγώ είπα στον Γκουαρδιόλα να ξεκινά βασικό τον Φόντεν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώην συμπαίκτη του Φιλ Φόντεν για το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Ρεάλ έσπευσε να συγχαρεί ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος τόνισε πως χάρη σε αυτόν ο ίδιος ξεκινά πλέον βασικός στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι.

Σέρχιο Αγουέρο και Μάριο Μπαλοτέλι παρακολούθησαν τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 4-3 επί της Ρεάλ, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Champions League.

Οι δύο παίκτες οι οποίοι υπήρξαν συμπαίκτες στους «πολίτες» από το 2010 μέχρι το 2013 σχολίασαν μέσω Twich, τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Αργεντινό άσο να αποθεώνει τον Φιλ Φόντεν.

Ο 21χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους διακριθέντες στη νίκη της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα απέναντι στους «μερένγκες», αλλά και ένας από τους σκόρερ των τεσσάρων τερμάτων που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Μάντσεστερ. Πιο συγκεκριμένα ήταν αυτός που με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φερναντίνιο έκανε το 3-1.

Ο Αγουέρο αναφερόμενος στον Φόντεν είπε στον Μπαλοτέλι τα εξής: «Ο βασιλιάς μου. Μπράβο Φόντεν. Άκουσέ με Μάριο, ο Φόντεν άρχιζε να παίζει όταν του το είπα εγώ. Είχα πει στην κάμερα “Πεπ, πρέπει να ξεκινάς βασικό τον Φόντεν”. Ο Πεπ με άκουσε και το έκανε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X