Σάλος με Δασκαλάκη: Εβγαλε βιντεοκλίπ πριν μια εβδομάδα- «Δεν βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα παιδιά σας»

Σάλος με Δασκαλάκη: Εβγαλε βιντεοκλίπ πριν μια εβδομάδα- «Δεν βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα παιδιά σας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα αναζητεί τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που η πρώην γυναίκα του κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης του, ο Μάνος Δασκαλάκης προμοτάρει νέο τραγούδι.

Το εν λόγω τραγούδι είχε δημοσιοποιηθεί σε μορφή teaser από τον ίδιο τον Μάνο Δασκαλάκη στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η προώθηση του τραγουδιού στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι γνωστό αν είναι απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη ή πρωτοβουλία τρίτου, ωστόσο είναι μια κίνηση που δεν παύει να προκαλεί εντύπωση.Σάλος με Δασκαλάκη: Εβγαλε βιντεοκλίπ πριν μια εβδομάδα- «Δεν βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα παιδιά σας»

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια του Youtube, με τους χρήστες να τονίζουν μεταξύ άλλων: «Δε βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα τρία παιδιά σας».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X