Χαμαν: Δεν μπορεί ο Λεβαντόφσκι να περιμένει η Μπάγερν να του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο

Χαμαν: Δεν μπορεί ο Λεβαντόφσκι να περιμένει η Μπάγερν να του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αποκαλύψει πως, σύντομα, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Μπάγερν Μονάχου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Πολωνός στράικερ ζητάει διετές συμβόλαιο, η Μπάγερν προτείνει μονοετές και η Μπαρτσελόνα παραμονεύει.

Στον Λεβαντόφσκι άσκησε σκληρή κριτική ο Ντίτμαρ Χάμαν, με τον παλαίμαχο άσο της Μπάγερν Μονάχου να μιλάει στο Sky90 και να λέει το εξής:

«Λέει ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση για εκείνον. Θα ήθελα να τον ρωτήσω αν τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν φλέρταρε με διαφορετικούς συλλόγους κάθε καλοκαίρι, σκέφτηκε ότι ήταν μια δύσκολη κατάσταση για τον σύλλογο; Άλλωστε, οι μεταγραφικές εικασίες με το όνομά του επαναλαμβάνονταν κάθε χρονιά, είτε ήταν η Μάντσεστερ Σίτι είτε η Ρεάλ.

Δεν είπε καν πόσο χαρούμενος ήταν στο Μόναχο ή ότι ήταν εδώ που κέρδισε όλα τα τρόπαια. Δεν είναι πια 24, είναι σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερος.

Δεν μπορεί να περιμένει ότι ο σύλλογος θα του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Κανείς δεν ξέρει αν θα σκοράρει σε έναν χρόνο, πόσο μάλλον σε δύο χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X