Σταύρος Καζαντζόγλου: «Οπλιστείτε με υπομονή για την ΑΕΚ, να έχουμε καλή ΑΕΚανάσταση» (VIDEO)

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Οπλιστείτε με υπομονή για την ΑΕΚ, να έχουμε καλή ΑΕΚανάσταση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά εύχεται σε όλους τους αναγνώστες του enwsi.gr ο Σταύρος Καζαντζόγλου μέσα από το σημερινό, εορταστικό «Σχόλιο της Ημέρας» του ENWSI TV.

Η Ανάσταση είναι κάτι που περιμένουμε εν πολλοίς και για την ΑΕΚ. Πολλά -ως και αμέτρητα- είναι εκείνα που πρέπει να αλλάξουν για την Ενωση ενόψει της νέας σεζόν και φυσικά με φόντο την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν υπάρχει μια συμβουλή που έχει να σας δώσει ο Σταύρος Καζαντζόγλου, αυτή είναι… «οπλιστείτε με υπομονή».

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του διευθυντή του enwsi.gr Σταύρου Καζαντζόγλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X