Τούχελ: «Δεν αισθάνομαι ποτέ ασφαλής και κανείς δεν θα έπρεπε να είναι»

Τούχελ: «Δεν αισθάνομαι ποτέ ασφαλής και κανείς δεν θα έπρεπε να είναι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «καμπανάκι» προς τους παίκτες της Τσέλσι έκρουσε ο Τόμας Τούχελ.

Οι «μπλε» είναι εδώ και καιρό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ωστόσο μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός παραμένει ανήσυχος και χτύπησε… καμπανάκι στους παίκτες του για να παραμείνουν απολύτως προσηλωμένοι μέχρι το τέλος.

«Με ανησυχεί ο αριθμός των λαθών. Μέσα στο 2022 έχουμε ήδη υποπέσει σε οκτώ μεγάλα λάθη που οδήγησαν σε γκολ των αντιπάλων μας. Αυτό είναι κάτι το ασυνήθιστο.

Μας κοστίζει πολύ. Όχι μόνο στα γκολ που δεχόμαστε αλλά και στην αυτοπεποίθησή μας και στην πίστη σε αυτό που κάνουμε» είπε ο Τούχελ ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ και πρόσθεσε:

«Δεν αισθάνομαι ποτέ ασφαλής στην Πρέμιερ Λιγκ και ουδείς θα έπρεπε να είναι. Όταν αισθάνεσαι ασφαλής, δεν είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Το να αισθάνεσαι ασφαλής είναι πολύ κοντά στο να είσαι τεμπέλης».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X