Σαλσίδο: «Ο Αλμέιδα δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά - Οι παίκτες παίζουν για πάρτη του»

Σαλσίδο: «Ο Αλμέιδα δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά - Οι παίκτες παίζουν για πάρτη του»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Κάρλος Σαλσίδο για τον Ματίας Αλμέιδα που θέλει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Σαλσίδο έπλεξε το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Σαλσίδο συνεργάστηκε για μια τριετία στην Τσίβας με τον Αλμέιδα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό.

Ο Μεξικανός πρώην αμυντικός μιλώντας στην «ΩΡΑ» σκιαγράφησε το προφίλ του Αργεντινού, τον οποίο αποθεώνει τόσο ως προπονητή, όσο και ως άνθρωπο.

«Είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσει να χάνει ούτε στα φιλικά. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να παίρνει τα αποτελέσματα. Ως προσωπικότητα είναι πολύ έντονος, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κάνει τους πάντες μέσα στην ομάδα να αισθάνονται πολύ άνετα, σαν οικογένεια και να τα δίνουν όλα για το σύνολο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Σαλσίδο πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Το παιχνίδι που θέλει να παίζει είναι καθαρά επιθετικό. Θέλει η ομάδα του να έχει την μπάλα στα πόδια της και για να το κάνεις αυτό πρέπει να τρέξεις και να πιέσεις πολύ για να την κερδίσεις. Γι’ αυτό και βασίζει πολλά στο κομμάτι της δουλειάς στη φυσική κατάσταση».

Τέλος αναφερόμενος στον Αλμέιδα, ως προπονητή υπό την καθοδήγηση του οποίου ο Σαλσίδο κατέκτησε πέντε τίτλους κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Το πιο δυνατό στοιχείο του είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Έχει τον τρόπο του να λειτουργεί με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να δημιουργεί αρμονία και συνοχή στην ομάδα. Ξέρει να φτιάχνει ψυχολογικά τους παίκτες του».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X