Κιλιάν Εμπαπέ: Αυτή είναι η ανεπανάληπτη πρόταση της Παρί για νέο συμβόλαιο

Παρί: Ο Εμπαπέ δέχτηκε την απόφαση του κλαμπ να μη γίνει η μεταγραφή στη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να δώσουν το βάρος του Κιλιάν Μπαπέ σε χρυσό είναι οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν!

Μία μοναδική πρόταση χωρίς προηγούμενο κατέθεσαν οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν μέχρι και… τον Πύργο του Αϊφελ για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Parisien η οριστική πρόταση της Παρί είναι για συμβόλαιο 2+1 ετών, με ετήσιες απολαβές 50 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και μπόνους αφοσίωσης 100 εκατομμυρίων ευρώ, που θα του δοθεί αν εξαντλήσει την νέα του συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο.

Ο Γάλλος σταρ δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση, ωστόσο το ταξίδι της μητέρας του, Φαϊζά Λαμαρί στο Κατάρ (έδρα των ιδιοκτητών της Παρί), η οποία συνοδεύεται από τον μικρότερο γιο της Ετάν, πυροδοτεί νέα σενάρια πως το ενδεχόμενο ανανέωσης του Γάλλου σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πλέον ανέφικτο, όπως πριν από μερικούς μήνες.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X