Κόντε: «Είμαι χαρούμενος που ο Έρικσεν παίζει ξανά, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ζωή»

Κόντε: «Έχουμε ακόμα 13 τελικούς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερές δηλώσεις από τον Αντόνιο Κόντε για τον Κρίστιαν Έρικσεν, με αφορμή την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπρέντφορντ το Μεγάλο Σαββάτο.

«Είμαι χαρούμενος που  θα τον συναντήσω για ένα παιχνίδι», είπε ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ.

«Χαίρομαι πολύ που τον βλέπω, που παίζει ξανά ποδόσφαιρο γιατί οι εικόνες ήταν τρομερές για όλους. Υποφέραμε πολύ για αυτόν και την οικογένειά του.

Είναι απίστευτο γιατί δεν συμβαίνει πολλές φορές αυτό, και το να τον βλέπω ξανά να παίζει ποδόσφαιρο με κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ζωή. Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω όταν μόλις είχε φτάσει στο Μπρέντφορντ.

Μίλησα με αυτόν και την οικογένειά του. Μιλάμε όχι μόνο για έναν σημαντικό παίκτη αλλά για έναν σπουδαίο άνθρωπο. Εύχομαι σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα για το παρόν και το μέλλον»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X