ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους προπονητές - Ψηλά Αλμέιδα και Λέκο, μεγάλος πόθος ο Γκαρσία

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους προπονητές - Ψηλά Αλμέιδα και Λέκο, μεγάλος πόθος ο Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τους προπονητές της ΑΕΚ - Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και με την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα φάνταζε πως θα υπήρχαν καταιγιστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα του προπονητή, εν τέλει φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Δείχνοντας συνέπεια σε αυτό που έλεγε το προηγούμενο διάστημα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με τον Αργεντινό τον κύκλο επαφών με υποψήφιους προπονητές και τώρα καλείται να αποφασίσει έχοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα.

Σαφέστατα, ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά και ο Ιβάν Λέκο, είναι στην «κιτρινόμαυρη» pole position. Είναι εκείνοι που φαίνεται πως έχουν αποκτήσει τις πιο καλές πιθανότητες στη διαδικασία και εκείνοι που πείθουν λόγω του βιογραφικού, αλλά και των άμεσων επαφών που υπήρξαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Ντι Φραντσέσκο παραμένει στο κόλπο, ενώ ο Πελεγκρίνο – που έχει ζητήσει χρόνο – φαίνεται να πηγαίνει σε δεύτερο πλάνο.

Διαβάστε περισσότερα για τους προπονητές της ΑΕΚ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X