Φαν Ντερ Σαρ: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Τεν Χαγκ στον Άγιαξ»

Φαν Ντερ Σαρ: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Τεν Χαγκ στον Άγιαξ»
Photo Credits: INTIME

Ο Φαν Ντερ Σαρ ανέφερε ότι επιθυμία του ήταν να παραμείνει ο Τεν Χαγκ στον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ανακοίνωσε τον Έρικ Τεν Χαγκ ως προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι επιθυμία του ήταν  ο Τεν Χαγκ  να συνεχίσει με τον ολλανδικό σύλλογο ωστόσο οι βλέψεις του τον οδήγησαν στον αγγλικό σύλλογο.

«Ήταν 4,5 σπουδαία χρόνια, αλλά θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Έρικ για περισσότερο στον Άγιαξ. Τώρα θα κάνει το βήμα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου που συμμετέχει σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μαζί του και του οφείλουμε ευγνωμοσύνη για όσα πέτυχε με τον Άγιαξ ως τώρα, αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Μας απομένουν λίγα παιχνίδια και όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Φαν Ντερ Σαρ που είχε αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ ως τερματοφύλακας.

Η ιστοσελίδα του «Αίαντα» φιλοξενεί και δήλωση του ίδιου του Τεν Χαγκ. «Είμαι χαρούμενος που η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε. Όμως αυτή τη στιγμή έχω ένα και μόνο ενδιαφέρον, τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θέλω να τελειώσω τη θητεία μου στον Άγιαξ με όμορφο τρόπο, με το πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Champions League, όπου ανήκει αυτή η ομάδα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X