Ο «μάγος» Κολόμ βρίσκεται σε οργιώδη κατάσταση και οδηγεί την ΑΕΚ στην τετράδα!

Ο «μάγος» Κολόμ βρίσκεται σε οργιώδη κατάσταση και οδηγεί την ΑΕΚ στην τετράδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός μαέστρος βρήκε την φόρμα του στο καταλληλότερο σημείο

Η ΑΕΚ κέρδισε με δυσκολία τον Ηρακλή και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν την διακοπή του Πάσχα. Αναμφίβολα πρωταρχικό ρόλο στο σερί 3 νικών που έχει κάνει η Ένωση αποτελεί ο Κίνο Κολόμ.

Ο Ισπανός μετά από μια μακρά περίοδο που είχε κάνει κοιλιά στην απόδοση του, κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό, αφού λόγω τραυματισμών τραβούσε μόνος του όλο το βάρος στον άσσο, δείχνει να βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση. Όχι μόνο σκοράρει, σουτάροντας εξαιρετικά, κάτι που του έλειπε τον τελευταίο καιρό, αλλά μοιράζει και την μπάλα στους συμπαίκτες τους, δημιουργώντας τις κατάλληλες προυποθέσεις για ελεύθερα σουτ. Τα νούμερα του στους τελευταίους 3 νικηφόρους αγώνες προκαλούν ζάλη όπως φαίνεται και παρακάτω.

27.3 πόντους
51.9% 3Ρ (14/27)
94.1% βολές (16/17)
3.3 ριμπάουντ
7.7 ασίστ
+10 +/-
34:28 λεπτά συμμετοχής

Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος, αυτά τα νούμερα στην κυριολεξία δεν υπάρχουν και παραπέμπουν σε τοπ παίκτες Ευρωλίγκας. Ο Ισπανός μαέστρος, κάνει πραγματικά όργια στο παρκέ και αυτό φαίνεται και από ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην πεντάδα η ΑΕΚ κερδίζει τον αντίπαλο της κατά 10 πόντους μέσο όρο.

Το άλλο επίσης εκπληκτικό στοιχείο είναι οι ασίστ του. Ο Κολόμ μοιράζει 7.7 ασίστ που δημιουργούν άλλους 18.3 πόντους για τους συμπαίκτες του. Ο άσος της ΑΕΚ είναι υπεύθυνος για 45.6 πόντους που πετυχαίνει η ομάδα του στους τελευταίους 3 αγώνες, ενώ συνολικά σκοράρει 86.3, δηλαδή κάτι παραπάνω από τους μισούς πόντους της Ένωσης. Απίθανα πράγματα από τον Κολόμ που από τότε που παίζει με τον Φλιώνη δίπλα του και χωρίς τον Παππά είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και άνετος.

Πλέον με την επιστροφή των Ανγκόλα και Λάνγκφορντ θα έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα. Ελλείψει άλλου ποιοτικού περιφερειακού τόσο καιρό, όλες οι αντίπαλες ομάδες έβαζαν τον καλύτερο αμυντικό επάνω του, γνωρίζοντας ότι είναι ο ιθύνων νους στο παιχνίδι της ΑΕΚ, πράγμα που τον δυσκόλευε και τον κούραζε. Τώρα που θα έχουν να ασχοληθούν με τα 2 «όπλα» της ομάδας, ο Κολόμ θα μπορεί να παίζει πιο ξεκούραστα, γνωρίζοντας ότι η μεγάλη πίεση έχει φύγει από πάνω του.

Σίγουρα στους επόμενους αγώνες θα πρέπει τα λεπτά συμμετοχής του να πέσουν, αφού θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές και έτσι ο Ισπανός θα είναι φρέσκος και έτοιμος για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και των playoff.

ΥΓ. Μπόνους το παρακάτω βίντεο, ακόμα μια στιγμή μπασκετικής μαγείας και IQ του Κολόμ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X