Στους τελικούς η ΑΕΚ- Νίκησε (4-1) τον Ερμή Ζωγράφου και έκανε το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών!

Στους τελικούς η ΑΕΚ- Νίκησε (4-1) τον Ερμή Ζωγράφου και έκανε το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στα Ιλίσια και έκανε το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών επί του Ερμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 του Ερμή Ζωγράφου και έκανε το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Δούκα με πλεονέκτημα έδρας και τον πρωταθλητή να προκύπτει στις τρεις νίκες. Ο Ερμής αιφνιδίασε εκ νέου την ΑΕΚ και μόλις στο 1′ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» εντείνοντας την πίεση ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αρτινό στο 19′ που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» μπήκε σοβαρή και δείχνοντας την ανωτερότητα της πέτυχε τρία ακόμη τέρματα.

Ο Πάνου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του σε 2-1 ενώ οι Αρτινός και Παπακώστας έκαναν το 4-1 δίνοντας διαφορά ασφαλείας στην ομάδα τους. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει την πρόκριση.

Σκόρερ: Αρτινός (2), Πάνου, Παπακώστας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X