ΑΕΚ: Θέλει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για τον Αθανασιάδη

ΑΕΚ: Θέλει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για τον Αθανασιάδη
Photo Credits: INTIME

Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Γιώργο Αθανασιάδη και η σοφή κίνηση της Ενωσης στην πρόταση της Σερίφ Τιρασπόλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποχώρησε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 ως ο ένας εκ των δύο τερματοφυλάκων -ο άλλος ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας- που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε μία ιδιαίτερα άσχημη σεζόν για την ομάδα.

Βέβαια, εκτός του περιβάλλοντος της «’Ενωσης», απέδειξε ότι δεν ήταν μόνο δικό του πρόβλημα η μέτρια εικόνα του. Πηγαίνοντας στη Σέριφ Τιρασπόλ ως δανεικός, όχι απλώς έγινε βασικός των πρωταθλητών Μολδαβίας άλλα εξέπληξε άπαντες με τις εμφανίσεις του και ξεχώρισε ακόμα και σε παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Η σοφή κίνηση της ΑΕΚ με την πρόταση της Σέριφ

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε την φθηνή παραχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι όταν ο σύλλογος στον οποίο τώρα αγωνίζεται ο Αθανασιάδης, πρότεινε την αγορά του αντί 300 χιλιάδων ευρώ, αποδείχθηκε μία σοφή κίνηση, από τις λίγες που έχει κάνει η ομάδα σε τέτοιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια αν κρίνει κανείς από υποθέσεις όπως αυτές των Μπακασέτα, Γιακουμάκη ή ακόμα και του Μάρκο Λιβάγια.

Δείτε περισσότερα για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X