Χαμός στο Survivor με Σοφιάνα και Τάκη: «Ρε υποκριτή άνθρωπε, ρε γ@@α την ψήφο»

Χαμός στο Survivor με Σοφιάνα και Τάκη: «Ρε υποκριτή άνθρωπε, ρε γ@@α την ψήφο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μία έντονη αντιπαράθεση υπήρξε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ της Σοφιάνας Αβραμάκη και τον Τάκη Καραγκούνια. Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν και διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον μισθοφόρο.

Πιο συγκεκριμένα του είπε «Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις».

Στη συνέχεια είπε: «Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλ…η; Όλη την ημέρα τον λες αλ…η χωρίς ντροπή» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάνα Αβραμάκη. «Ρε υποκριτή άνθρωπε! Στον βωμό της τηλεθέασης».

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα ένταση στο Survivor

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X