Σοκ στην Γερμανία: Τρεις παίκτες της Μπαϊρόιτ στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση αγνώστων!

Σοκ στην Γερμανία: Τρεις παίκτες της Μπαϊρόιτ στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση αγνώστων!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες μετά την συντριβή της δεύτερης ομάδας της Μπάγερν Β’ με 4-0, τρεις παίκτες της Μπαϊρόιτ δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από αγνώστους στο κέντρο της πόλης!

Μουδιασμένη είναι η ποδοσφαιρική Γερμανία από την είδηση του ξυλοδαρμού τριών παικτών της Μπαϊρόιτ λίγες ώρες μετά το θριαμβευτικό 4-0 επί της Μπάγερν Β’, που έφερε την ομάδα τους κοντά στην άνοδο στην 3η κατηγορία.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μ.Μ.Ε., τα ξημερώματα της Τρίτης (περίπου στις 3-4 το πρωί) οι τρεις παίκτες δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από πιθανότατα τέσσερις δράστες, που τους επιτέθηκαν στο κέντρο της πόλης και τους χτύπησαν με μεγάλη βαναυσότητα.

Οι δύο από τους τρεις παίκτες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης ενώ ο τρίτος έχει λιγότερο σοβαρά τραύματα.

Η ομάδα απηύθυνε έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η αστυνομία αναζητά στοιχεία, ώστε να μπορέσει να φτάσει στην σύλληψη των δραστών.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X