Ράκιτιτς: «Αυτό συμβαίνει εάν δώσεις ένα... εκατοστό στη Ρεάλ»

Ράκιτιτς: «Αυτό συμβαίνει εάν δώσεις ένα... εκατοστό στη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα της Σεβίλλης με 3-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως από τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, εμφανίστηκε ο Ιβάν Ράκιτιτς, μετά την λήξη της αναμέτρησης για την 32η αγωνιστική της LaLiga.

Είμαστε λυπημένοι. Εάν δώσεις ένα… εκατοστό στην Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό συμβαίνει. Είχαμε ένα υπέροχο πρώτο ημίχρονο, αλλά ανέβασαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο», επεσήμανε ο Κροάτης άσος της Σεβίλλης και συνέχισε:

«Θα έπρεπε να είχαμε… σκοτώσει το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Απέναντι στις μεγάλες ομάδες, αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Είμαστε επίσης θυμωμένοι, γιατί κάναμε πολλά καλά πράγματα για να νικήσουμε.

Είναι πραγματικά κρίμα. Η αποβολή του Καμαβινγκά μου φαίνεται ξεκάθαρη. Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής δεν σφύριξε καν για φάουλ, ενω ήταν καθαρό και το χέρι του Βινίσιους. Τελικά, ο διαιτητής σφύριξε εναντίον μας».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X