Λύτρωση στο… 100' με πέναλτι για την Ατλέτικο (2-1) κόντρα στην Εσπανιόλ

Λύτρωση στο… 100' με πέναλτι για την Ατλέτικο (2-1) κόντρα στην Εσπανιόλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έκανε βήμα για να είναι στη διοργάνωση και της επόμενης σεζόν.

Οι Ροχιμπλάνκος αν και τα βρήκαν σκούρα, βρήκαν και τον τρόπο να πάρουν το πολύτιμο, έτσι όπως εξελίχθηκε, τρίποντο κόντρα στην Εσπανιόλ και πλέον είναι ισόβαθμοι με ματς περισσότερο με την Σεβίλλη και στο +3 από την Μπέτις.

Πρωταγωνιστής για την Ατλέτικο ήταν ο Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 52’. Στο 74’ όμως οι γηπεδούχοι υπέστησαν πλήγμα. Ο Κοντογκμπιά είδε δεύτερη κίτρινη καθώς έκανε χέρι μόλις έξω από την περιοχή και ο Ραούλ Ντε Τομάς με φάουλ νίκησε τον Ομπλακ, που παρότι νωρίτερα είχε τρεις καταπληκτικές επεμβάσεις, σε αυτή τη φάση δεν αντέδρασε καλά. Δυστυχώς για την Εσπανιόλ, έμελλε να έχει την… τύχη του πρώτου γύρου από την Ατλέτικο.

Τότε είχε χάσει στο 99’ με γκολ του Λεμάρ και τώρα, το VAR είδε στο… 100’ το χέρι του Ραούλ Ντε Τομάς έπειτα από κόρνερ και ο Καράσκο νίκησε από τα 11 βήματα τον Ντιέγο Λόπεθ για το τελικό 2-1.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X